BAAK Adam sandal sort

BAAK Adam: Boa-lukning, komposit tåkappe, metalfri, skridhæmmende.

kr. 1.500,00

Varenummer (SKU): 223011 Kategori:

BAAK Adam sikkerhedssandal er designet til at tilbyde en perfekt kombination af sikkerhed, komfort og holdbarhed.

Med denne sandal får du ikke blot en sikkerhedssko, men et alsidigt og pålideligt stykke fodtøj, der er ideelt til både professionelle og fritidsbrug. BAAK Adam sikkerhedssandal er udstyret med en stål- eller komposit-tåkappe, der effektivt beskytter dine tæer mod tunge genstande og kollisioner. Sandalen overholder de strengeste sikkerhedsstandarder (EN ISO 20345), hvilket sikrer, at dine fødder er optimalt beskyttet i enhver arbejdssituation.

Komfort er afgørende, når det kommer til arbejdssko, og BAAK Adam skuffer ikke. Den ergonomiske indersål og det åndbare materiale sikrer, at dine fødder forbliver kølige og komfortable, selv under lange arbejdsdage. Den polstrede krave og hæl bidrager yderligere til en behagelig pasform, der forhindrer irritation og vabler.

Denne sikkerhedssandal er konstrueret med kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid og modstandsdygtighed over for slitage. Den skridsikre ydersål giver fremragende greb på forskellige underlag, hvilket minimerer risikoen for at glide og falde. BAAK Adam sikkerhedssandal er ikke kun funktionel, men også stilfuld. Det moderne design gør, at den kan bæres med stolthed både på arbejdspladsen og i mere afslappede miljøer. Den justerbare lukning sikrer en individuel pasform, der let kan tilpasses dine behov.

Med BAAK Adam sikkerhedssandal får du en pålidelig partner til dine fødder, der tilbyder den nødvendige beskyttelse og komfort for at klare selv de mest krævende opgaver. Invester i dit fodtøj og oplev forskellen med BAAK Adam – fordi dine fødder fortjener det bedste.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

P S1 SRC ESD

Mærke

BAAK

Du kunne også være interesseret i...