BAAK Alex sko sort

BAAK Alex: Boa-lukning, komposit tåkappe, metalfri, skridhæmmende.

kr. 1.500,00

Varenummer (SKU): 223012 Kategori:

BAAK Alex sikkerhedssko er designet til at tilbyde en perfekt kombination af sikkerhed, komfort og holdbarhed.

Med denne sko får du ikke blot en sikkerhedssko, men et alsidigt og pålideligt stykke fodtøj, der er ideelt til både professionelle og fritidsbrug. BAAK Alex sikkerhedssko er udstyret med en komposit-tåkappe, der effektivt beskytter dine tæer mod tunge genstande og kollisioner. Skoen overholder de strengeste sikkerhedsstandarder (EN ISO 20345), hvilket sikrer, at dine fødder er optimalt beskyttet i enhver arbejdssituation.

Komfort er afgørende, når det kommer til arbejdssko, og BAAK Alex skuffer ikke. Den ergonomiske indersål og det åndbare materiale sikrer, at dine fødder forbliver kølige og komfortable, selv under lange arbejdsdage. Den polstrede krave og hæl bidrager yderligere til en behagelig pasform, der forhindrer irritation og vabler.

Denne sikkerhedssko er konstrueret med kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid og modstandsdygtighed over for slitage. Den skridsikre ydersål giver fremragende greb på forskellige underlag, hvilket minimerer risikoen for at glide og falde. BAAK Alex sikkerhedssko er ikke kun funktionel, men også stilfuld. Det moderne design gør, at den kan bæres med stolthed både på arbejdspladsen og i mere afslappede miljøer. Den justerbare lukning sikrer en individuel pasform, der let kan tilpasses dine behov.

Med BAAK Alex sikkerhedssko får du en pålidelig partner til dine fødder, der tilbyder den nødvendige beskyttelse og komfort for at klare selv de mest krævende opgaver. Invester i dit fodtøj og oplev forskellen med BAAK Alex – fordi dine fødder fortjener det bedste.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

P S1 SRC ESD

Mærke

BAAK

Du kunne også være interesseret i...