GriSport Bassano sort

Oplev letvægtssikkerhed med aluminium og Kevlar. Blød trædeflade, rummelig tåboks, elegant design. Din komfort og sikkerhed, prioriteret.

kr. 745,00

Varenummer (SKU): 75217 Kategori:

Bassano sikkerhedssko med aluminium tåkappe er en pålidelig og robust sikkerhedssko designet til at beskytte fødderne mod potentielle farer på arbejdspladsen.

Disse sko er specielt konstrueret til at imødekomme behovene hos dem, der arbejder i krævende miljøer, såsom byggepladser, fabrikker eller andre steder, hvor der er risiko for skader på fødderne.

En af de fremtrædende funktioner ved sikkerhedsskoen er den indbyggede aluminium tåkappe, som giver en ekstra beskyttelseslag mod tunge genstande, der kunne falde eller træde på foden. Denne tåkappe er let og stærk, hvilket gør det muligt at opretholde komforten, mens den stadig giver den nødvendige beskyttelse.

Disse sikkerhedssko er også konstrueret med tanke på komfort og holdbarhed. De er lavet af slidstærkt læder og syntetiske materialer, der er modstandsdygtige over for slid og skader. Derudover har de en skridsikker ydersål, der giver stabilitet og godt greb på forskellige overflader, hvilket reducerer risikoen for at glide eller falde.

Med Grisport Bassano sikkerhedssko kan man arbejde med tillid og sikkerhed, velvidende at ens fødder er beskyttet mod potentielle farer på arbejdspladsen. Disse sko er en pålidelig og essentiel del af personlig sikkerhedsudstyr for dem, der arbejder i krævende miljøer.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

SRC S3

Mærke

Grisport

Du kunne også være interesseret i...