Connexis Go GTX fritidssko black/black

Den første fritidssko i verden med fasciastimulation. Med Connexis Go holder du dig i form

 

Fra: kr. 1.500,00

Varenummer (SKU): 360011 Kategori:

Træd ind i en verden af komfort og stil med vores Lækre Connexis go fritidssko til herrer. Disse sko er skabt med fokus på både funktionalitet og æstetik og er det perfekte valg til enhver aktiv livsstil.

Med en kombination af microfiber og tekstil tilbyder vores sko både holdbarhed og åndbarhed, så dine fødder kan ånde frit hele dagen. GoreTex Extended-teknologien sikrer vandtæthed og beskyttelse mod elementerne, så du kan bevæge dig frit uanset vejret.

Med Flex snøring og elastiske snører tilpasses skoene perfekt til din fod og giver en behagelig pasform hele dagen. Den indbyggede Super Chokabsorbering og Ekstrem Energifordeling mindsker belastningen på dine fødder og led, mens Facia Muskel Stimulation fremmer naturlig muskelaktivitet og stabilitet.

Oplev optimal komfort med indbygget fodmassage, der lindrer træthed og giver en følelse af velvære. Vores sko er også designet med antibakterielle og antistatiske egenskaber, der holder dine fødder friske og sunde.

Uanset om du er på farten i byen eller udforsker naturen, vil vores Connexis go fritidssko være din pålidelige følgesvend. Tilgængelig i størrelser fra 39 til 51 og med en højde på 8 cm, vejer disse sko kun 950 gram, så du kan bevæge dig let og ubesværet gennem dagen.

Forkæl dine fødder med det bedste – vælg vores Connexis go i dag.

Mærke

Connexis Haix

Du kunne også være interesseret i...