Fire Flash Gamma GTX sort

100% fokus på din indsats. Din Fire Flash Gamma med skæresikring hjælper dig med det.

Fra: kr. 2.205,00

Varenummer (SKU): 503005 Kategori:

Opdag den ultimative beskyttelse og komfort med vores Kraftige Brandstøvle.

Designet med en Easy-Zip snøring for hurtig og nem påklædning, er denne støvle ideel til krævende arbejdsmiljøer. Det kraftige, men smidige skind og den slidstærke Pronose i TPU giver langvarig holdbarhed og beskyttelse mod elementerne.

Med vores innovative Klima-System og Gore-Tex membran kan du være sikker på, at dine fødder forbliver tørre og komfortable uanset vejrforholdene. Det integrerede MSL-system sikrer optimal støddæmpning og stabilitet, selv under de mest udfordrende forhold.

Vi har også prioriteret din komfort med en unisex læst og størrelser fra 36 til 50, så alle kan finde den perfekte pasform. Med en højde på 28 cm og en vægt på kun 2930 gram er disse støvler lette og behagelige at arbejde i hele dagen.

Vores Kraftig Brandstøvle er også certificeret til kædesavs klasse 2 og har antistatiske egenskaber, hvilket gør dem ideelle til en bred vifte af professionelle og industrielle anvendelser.

Uanset om du arbejder som brandmand, deltidsbrandmand eller i redningsberedskabet, kan du stole på vores Kraftig Brandstøvle for at beskytte dine fødder og holde dig komfortabel hele dagen lang

 

CE 0197 EN 15090:2012 (brandfodtøj)

CI F2A Hi3 SRC

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...