Fire Hero 3,0 GTX sort

Verdens sikreste brandmandsstøvle: Din pålidelige Fire Hero 3.0

Fra: kr. 2.755,00

Varenummer (SKU): 507006 Kategori:

Velkommen til Brandstøvlernes formel 1 – den ultimative kombination af avanceret teknologi og komfort, designet til at opfylde de højeste krav inden for sikkerhed og ydeevne i dit daglige arbejde.

Med vores brandstøvle er du sikret enestående beskyttelse takket være det avancerede Composite tåkap og det innovative 3 Z protector system, der sikrer dine skinneben, ankel og mellemfod mod potentielle skader. Vi har også integreret en RFID lomme til dig, der anvender RFID i din professionelle praksis.

Vores støvle er bygget til at holde med kraftigt fleksibelt skind og ekstra slidstærkt Pronose i TPU, der sikrer langvarig slidstyrke og beskyttelse. Med vores unikke Sun Reflect-teknologi afviser vi solens varme, mens vores Klima-System og CrossTech membran sikrer optimal åndbarhed og vandtæthed i enhver situation.

Uanset om du arbejder inden for brandvæsenet, redningsberedskabet eller andre krævende miljøer, vil vores skridsikre sål og Wario Vide system sikre dig optimal komfort og stabilitet hele dagen lang.

Vores brandstøvle opfylder også kædesavs klasse 2 standarderne og tilbydes i en bred vifte af størrelser fra 37 til 51, hvilket sikrer en perfekt pasform til både mænd og kvinder. Med en højde på 27 cm og en vægt på kun 3140 gram er vores støvle den ideelle ledsager til enhver professionel, der kræver pålidelig sikkerhed og komfort i selv de mest udfordrende situationer.

Klar til at tage din arbejdssikkerhed til det næste niveau? Vælg Innovativ Brandstøvle – din partner i sikkerhed, komfort og præstation.

CE 0197 EN 15090:2012 (brandfodtøj)

AN CI F2A Hi3 M SRC

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...