Fire Eagle PRO GTX sort/rød

For helte i enhver situation. Din Fire Eagle Pro forener letvægt og skæresikkerhed.

 

Fra: kr. 2.325,00

Varenummer (SKU): 507511 Kategori:

Velkommen til Superlet Brandstøvle – den ultimative løsning til dine behov for sikkerhed og komfort i enhver arbejdssituation.

Vores støvler er designet med din sikkerhed i tankerne, hvilket gør dem ideelle til professionelle i alle brancher.

Med en Composite Tåkap og ekstra kraftig slidstærk Pronose, kombineret med en CrossTech membran og Klima-System, tilbyder vores støvler enestående beskyttelse mod elementerne og sikrer, at dine fødder forbliver tørre og komfortable, uanset hvad dagen bringer.

Vores innovative 2 Zone snøring og Wario Vide system sikrer optimal pasform og komfort, så du kan arbejde effektivt hele dagen uden ubehag. Og med skridsikre såler  er du altid og sikker, selv i de mest udfordrende arbejdsmiljøer. Støvlen er godkendt i klasse 2 motorsavsbeskyttelse

Uanset om du arbejder i som brandmand, deltidsbrandmand eller i redningsberedskabet, leverer vores Superlette Brandstøvle den nødvendige beskyttelse og komfort, så du kan fokusere på dit arbejde med fuld tillid.

Med en bred vifte af størrelser fra 35 til 51 og en højde på 23 cm, passer vores støvler til alle, og med en vægt på kun 2390 gram vil du næsten glemme, at du har dem på.

Oplev forskellen med Superlet Brandstøvle – din partner i sikkerhed, komfort og pålidelighed.

CE 0197 EN 15090:2012 (brandfodtøj)

AN CI F2A Hi3 M SRC

Mærke

Haix

CE 0193 EN ISO 17249:2013 + AC:2014 -

AN CI HI HRO Level 1 M S3 SRC WR

Du kunne også være interesseret i...