Commander optimal indsatsstøvle GTX sort

Med Commander GTX er du altid godt rustet. Det er efterfølgeren til bestselleren KSK3000

 

Fra: kr. 2.205,00

Varenummer (SKU): 214012 Kategori:

Opdag vores ultimative vandtætte støvle – den perfekte følgesvend til enhver udforskning i naturen! Vores støvle er skabt med enestående håndværk og avancerede funktioner, der sikrer suveræn komfort og ydeevne i enhver situation.

Med et smidigt og lækkert skind, kombineret med avanceret teknologi som Gore-Tex Extended og Sun Reflect, holder vores støvle dine fødder tørre, komfortable og beskyttede mod solens varme, selv under de mest krævende forhold.

Den innovative 2 Zone snøring og Vario Wide system giver dig mulighed for at tilpasse pasformen præcis efter dine behov, mens forstærkningen i hæl og tåområdet med TPU sikrer langvarig holdbarhed og beskyttelse.

Uanset om du er på opgaver i bjergene, udforsker skovens dybeste hemmeligheder eller bare tager en patrulje tur i byen, vil vores støvle med antistatiske egenskaber og en universel pasform fra størrelse 37 til 50 give dig den optimale komfort og sikkerhed, du fortjener.

Med en højde på 18 cm og en vægt på kun 1750 gram er vores støvle den perfekte kombination af letvægt og styrke, der hjælper dig med at nå nye højder og udforske ukendte terræner med tillid og stil.

Gør dig klar til eventyr med vores topkvalitets støvle – din pålidelige partner til enhver rejse, uanset hvor den fører dig hen

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 FO

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...