Athletic T indsats støvle med lynlås desert

Ingen kompromiser i brug. Din Black Eagle Athletic Ørkenstøvle med indvendig lynlås

Fra: kr. 1.540,00

Varenummer (SKU): 330005 Kategori:

Tag din sikkerhed til det næste niveau med vores behagelige og pålidelige støvler, designet til forsvarets missioner. Vores støvler kombinerer det bedste af komfort og funktionalitet for at sikre, at du kan klare enhver udfordring med lethed.

Med en konstruktion af microfiber og mesh tilbyder vores støvler åndbarhed og fleksibilitet, der gør dem perfekte til lange skift. Super chokabsorbering og en avanceret energifordelingsteknologi sikrer, at dine fødder forbliver friske og støttede hele dagen.

Stabilitet i hælen er afgørende for at opretholde balance og præcision i enhver situation. Vores støvler er designet med denne funktion i tankerne, så du kan stole på din bevægelse, selv i de mest udfordrende situationer.

Vi har ikke glemt komforten. Med en optimal komfortprofil og antibakterielle egenskaber kan du være sikker på, at dine fødder forbliver glade og sunde, selv under de mest intense opgaver.

Vores støvler er metal frie og har antistatiske egenskaber, hvilket gør dem sikre og pålidelige i ethvert miljø. Den indvendige lynlås giver nem adgang, mens unisex læsten og størrelsesområde fra 35-51 sikrer, at enhver kan finde den perfekte pasform.

Med en højde på 18,5 cm og en vægt på kun 1230 gram er vores støvler både lette og beskyttende. Uanset om du patruljerer gaderne, terrænet eller bevogter, er vores støvler det ideelle valg til at holde dig sikker og komfortabel under alle forhold.

Oplev den ultimative kombination af sikkerhed, komfort og funktionalitet med vores støvler – din pålidelige ledsager i enhver situation.

Mærke

Haix

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

AN HI HRO CI SRC O2 FO

Du kunne også være interesseret i...