Athletic 2,0 V T mid desert

Lader dine fødder ånde. Din ørkenstøvle Black Eagle Athletic i velourslæder.

Fra: kr. 1.345,00

Varenummer (SKU): 330006 Kategori:

Din BLACK EAGLE Athletic med skridsikker sål giver dig sikkert fodfæste på enhver type terræn.

I Black Eagle Athletic 2.0 V T mid/desert får du solidt fodfæste under alle forhold.

For at du ikke mister grebet, giver sålen med sin specielle gummi-blanding og innovative profil en ekstremt høj modstandskraft mod glidning og optimalt greb på forskellige underlag. Din støvlet er modstandsdygtigt over for belastninger, vind og vejr takket være sit ru velourslæder, der er et ekstremt robust, holdbart og modstandsdygtigt ydermateriale, som samtidig er let at rengøre.

Du vil opleve en behagelig komfort i støvletten, selv efter flere timers brug. Indbygget stødabsorbering i sålen mindsker belastningen på dine fødder og sikrer komfort hele dagen lang. Vi kalder det HAIX Absorption: energi selv efter lange arbejdsdage.

I Black Eagle Athletic 2.0 V T mid/desert kan din fod ånde takket være et specielt skumstofsystem, der lader luften cirkulere og fjerner fugt. Klimasystemet fungerer som en indbygget aircondition til dine fødder.

Black Eagle Athletic 2.0 V T mid/desert er helt metal-fri og derfor ideel til job i sikkerhedssektorer, hvor generende bip-lyde nær kontrolanlæg er en saga blot. Denne sko er designet til at passe perfekt til din fod takket være en specielt udviklet læst, hvilket sikrer optimal komfort hele dagen lang.

Mærke

Haix

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 FO

Du kunne også være interesseret i...