Flextreme Softshell Jakke Sort

Hjælper i omskifteligt vejr. Din Flextreme Softshell Jacket er vandafvisende og åndbar.

kr. 1.045,00

Varenummer (SKU): 951049 Kategori:

Din Flextreme Softshell Jacket er takket være det trelags hovedmateriale særligt vand- og smudsafvisende.

Med ultra stræk er den let, holdbar og rivfast og giver elasticitet i både længde- og bredderetning. Den ekstremt slidstærke belægning sikrer, at din Softshell forbliver holdbar. Keramisk belægning på de mest udsatte steder er ekstremt slidstærk og beskytter jakken og dig i hverdagen.

Transporterer du skarpe genstande i dine lommer og irriteres over, at de går i stykker? Med et specielt foer er lommerne på din Softshell særligt beskyttede. De tilbyder masser af plads og er placeret præcis, hvor du har brug for dem.

Du er godt rustet til al slags vejr, da hætten kan tilpasses dit hoved og tages helt af, hvis nødvendigt.

Uanset om det er bukser, jakke eller sko – komfort er vigtigt for os. Den sporty, kropsnære pasform af vores Softshell Jakke tilpasser sig din krop og dine bevægelser og giver optimal beskyttelse på arbejdet. Den længere ryg sikrer, at dit nyreområde altid er beskyttet, selv ved arbejde i udstrakt eller bukket stilling.

Vores Softshell imponerer ikke kun med sin funktionalitet, men også med sit professionelle design. De enkelte dele af vores Flextreme Collection kan stilfuldt kombineres med hinanden. Tiden, hvor dine skuldre blev belastet, er forbi. Takket være grundpolstringen har din Softshell en indbygget støddæmper, der gør det lettere at transportere genstande.

Oplev den perfekte kombination af beskyttelse, komfort og stil med Flextreme Softshell Jacket!

Farve

Sort

Mærke

Haix

Størrelse

XS S L XL XXL 3XL 4XL 5XL