Flextreme woll Jakke Sort

Din robuste allrounder. Din Flextreme Work Jacket imponerer med smarte funktioner og detaljer.

kr. 1.195,00

Varenummer (SKU): 951053 Kategori:

Din Flextreme Wool Jacket er fremstillet af høj kvalitet bayersk merinould med høj densitet.

Den tilbyder pålidelig varme selv på kolde dage. Med en ekstremt slidstærk belægning går din jakke ikke nemt i stykker. Keramikbelægningen på de udsatte områder er yderst slidstærk og beskytter både din jakke og dig i hverdagen.

Transporterer du skarpe genstande i dine lommer og bliver irriteret, når de går i stykker? Med et specielt foer er lommerne på din jakke beskyttet. De giver masser af plads og er placeret præcis, hvor du har brug for dem.

Diskrete reflekterende striber, som næsten ikke kan ses i dagslys, sikrer bedre synlighed i mørket. De elastiske reflekser findes på alle jakker og bukser i FLEXTREME-kollektionen.

På ærmerne og siderne er vores jakke udstyret med strækzoner. Disse giver dig maksimal bevægelsesfrihed og giver din jakke et helt særligt look. Det fleksible indvendige for sørger for uovertruffen komfort ved at dække syninger og materialeskift. Således tilbyder vores Flextreme Wool Jacket komfort hele dagen uden at distrahere dig med irriterende elementer.

Vores jakke imponerer ikke kun med funktionalitet, men også med et professionelt design. De enkelte dele i vores Flextreme-kollektion kan stilfuldt kombineres. Uanset om det er bukser, jakke eller sko, så er komfort vigtigt for os. Den sporty, tætsiddende pasform af vores jakke tilpasser sig din krop og bevægelser og giver optimal beskyttelse på arbejdet.

Oplev kombinationen af komfort, holdbarhed og stil med Flextreme Wool Jacket – den perfekte ledsager til din dag.

Farve

Sort

Mærke

Haix

Størrelse

XS S L XL XXL 3XL 4XL 5XL