Flextreme Work Jakke Sort

Din robuste allrounder. Din Flextreme Work Jacket imponerer med smarte funktioner og detaljer.

kr. 1.045,00

Varenummer (SKU): 951038 Kategori:

På grund af det ekstremt robuste hovedmateriale er Flextreme Work Jacket meget slidstærk.

Takket være den indsyede 2-vejs stretch kan din Flextreme Work Jacket modstå alle udfordringer. Med en ekstremt slidstærk belægning går din jakke ikke nemt i stykker. Keramikbelægningen på de mest udsatte områder er yderst slidbestandig og beskytter din jakke og dig i hverdagen. Tidligere tiders tunge skuldre er forbi. Med den grundlæggende polstring har din jakke en indbygget støddæmper, der gør det lettere at transportere genstande.

Transporterer du skarpe genstande i dine lommer og irriterer dig over, når de går i stykker? Med et særligt foer er lommerne i din jakke beskyttede. De tilbyder masser af plads og er placeret, hvor du har brug for dem.

Uanset om det er bukser, jakker eller sko – komfort er vigtigt for os. Den sporty, tætsiddende pasform af vores jakke tilpasser sig din krop og bevægelser og tilbyder optimal beskyttelse på arbejdet. Vores jakke er længere skåret på ryggen, så dit nyreområde altid er beskyttet. Selv ved arbejde i strakt eller bøjet stilling forbliver alt på sin plads. Ventilationslynlåsene i Flextreme Work Jacket muliggør en målrettet luftcirkulation. Selv ved intensiv fysisk aktivitet kan du justere ventilationen efter behov for at undgå overophedning og opretholde et optimalt kropsklima. Vores Flextreme Work Jacket er nem at pleje og forbliver som ny efter mange vaske. Du kan nemt vaske den ved 60 grader.

Farve

Sort

Mærke

Haix

Størrelse

L XL XXL XS S 3XL 4XL 5XL