Flextreme Work Shorts Grøn

Føl dig godt tilpas og sikker. Dine Flextreme Work Pants tilbyder beskyttelse uden at gå på kompromis med komforten.

kr. 745,00

Varenummer (SKU): 954047 Kategori:

På grund af det ekstremt robuste hovedmateriale er Flextreme Work Shorts meget slidstærke.

Takket være det syede 2-vejs stræk kan dine Flextreme Work Shorts modstå alle udfordringer. Diskrete reflekterende striber, som er næsten usynlige i dagslys, sørger for bedre synlighed i mørke. De elastiske reflektorer findes på alle jakker og bukser i FLEXTREME-kollektionen.

Flextreme Work Shorts har ingen lynlåse eller velcrobånd på sædepartiet, så dine bilsæder forbliver som nye. Din tommestok mærker du ikke, når du sidder ned, og du kan stadig nemt få fat i den med én hånd. YKK-lynlåse anses for at være de bedste og mest holdbare på markedet, kendt for deres lang levetid og pålidelighed. Holdbarheden af vores materialer er blevet grundigt testet i både laboratoriet og i virkeligheden.

Uanset om det er shorts, jakker eller sko – komfort er vigtigt for os. Den sporty, tætsiddende pasform af vores Flextreme Work Shorts tilpasser sig din krop og dine bevægelser og giver optimal beskyttelse under arbejdet. Fysisk hårdt arbejde kan få dig til at svede. Det indarbejdede COOLMAX®-tekstil transporterer fugt hurtigt væk, er åndbart og elastisk, hvilket giver dig mere komfort og bevægelsesfrihed under din aktivitet. Takket være den høje talje på dine Flextreme Work Shorts undgår du og dine kolleger uønskede indblik. Vores Flextreme Work Shorts er nemme at pleje og forbliver som nye selv efter mange vaske. Du kan nemt vaske dem ved 60°.

Flextreme Work Shorts – slidstærke, komfortable og designet til at yde sit bedste i enhver arbejdssituation.

Farve

Sort

Mærke

Haix

Størrelse

44 46 48 50 52 54 56 58 60 62