Athletic politi indsats sko GTX sort

Microfiber og Gore-Tex gør den til den ideelle lave sko. Dine Black Eagle Athletic 2.1 GTX

Fra: kr. 1.345,00

Varenummer (SKU): 330041 Kategori:

Introducerer vores serie af behagelige sko skabt til politi og vagter, der kombinerer avanceret teknologi med maksimal komfort. Fremstillet med mikrofiber og mesh for åndbarhed og holdbarhed, er vores sko designet til at holde dig komfortabel hele dagen.

Med lynlås og skyder sikrer vores snøresystem en let og hurtig lukning, mens GoreTex Extended teknologi giver overlegen vandtæthed og åndbarhed, uanset vejret.

Vores sko er udstyret med super chokabsorbering og en unik energifordelingsfunktion, der reducerer træthed og belastning på fødderne. Den stabiliserende hæl sikrer en sikker og støttende pasform, mens den antibakterielle behandling holder dine fødder friske og sunde.

Med en metal fri konstruktion og antistatiske egenskaber er vores sko sikre og pålidelige i enhver situation. Denne unisex læst og størrelsesområde fra 35 til 51 sikrer, at alle kan finde den perfekte pasform.

Med en højde på 9 cm og en vægt på kun 940 gram tilbyder vores sko optimal komfort uden at gå på kompromis med stil eller ydeevne. Uanset om du er på patrulje eller står vagt, kan du regne med vores sko for at holde dig behagelig og sikker hele dagen.

Mærke

Haix

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 FO

Du kunne også være interesseret i...