Tactical 2,0 GTX high sort

Med dens højde tilbyder din Black Eagle Tactical 2.0 i læder de højeste standarder

 

Fra: kr. 1.655,00

Varenummer (SKU): 340003 Kategori:

Velkommen til vores serie af taktiske politi- og vagtstøvler, designet til at opfylde de højeste krav inden for komfort, sikkerhed og holdbarhed.

Vores støvler er udstyret med en robust trail sål, der sikrer fremragende trækkraft under forskellige forhold, mens det vandtætte soft læder holder dine fødder tørre og beskyttede.

Med vores unikke Sun Reflect teknologi reflekteres solens varme væk, hvilket holder dine fødder kølige selv under intense forhold. Den indbyggede super chokabsorbering og god energifordeling sikrer en behagelig og stabil gang, mens stabiliseringen i hælen reducerer risikoen for skader.

Vores støvler er designet med optimal komfort i tankerne, med en wario vide pasform og antibakterielle egenskaber for at holde dine fødder friske og sunde hele dagen. Metal fri konstruktion og antistatiske egenskaber gør dem velegnede til enhver situation, og den unisex læst sikrer en perfekt pasform uanset køn.

Uanset om du er i tjeneste eller på patrulje, kan du stole på vores taktiske støvler til at levere den nødvendige støtte og beskyttelse. Tilgængelig i størrelser fra 35 til 51 og med en højde på 18,5 cm, vejer de kun 1210 gram, hvilket gør dem til det ideelle valg for enhver professionel, der kræver pålidelige fodtøj

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 E A FO

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...