Tactical PRO 2,1 GTX mid sort

Mestre din hverdag med den komfortable Black Eagle Tactical 2.1 Pro GTX mid

 

Fra: kr. 1.655,00

Varenummer (SKU): 340028 Kategori:

Velkommen til vores sortiment af taktiske politi- og vagtstøvler – det ultimative valg til enhver professionel, der kræver kompromisløs ydeevne og komfort i felten.

Vores støvler er designet til at imødekomme de mest krævende situationer med en imponerende blanding af funktioner og teknologi.

Med en solid trail-sål og sømværn er vores støvler konstrueret til at klare selv de mest udfordrende terræner, mens det vandtætte soft læder holder dine fødder tørre under enhver vejrforhold. Vores Sun Reflect teknologi afviser solens varme, hvilket sikrer en behagelig temperatur i støvlerne, selv under intense forhold.

TPU-forstærket næse og Smart Lacing systemet giver ikke kun en skræddersyet pasform, men også en uovertruffen beskyttelse og stabilitet. Med super chokabsorbering og optimal energifordeling sikrer vores støvler, at du kan klare selv de mest krævende situationer uden at gå på kompromis med komforten.

Med en stabiliserende hælkappe og Wario vide, garanterer vi en perfekt pasform og maksimal komfort, selv under lange vagter. Vores støvler er også udstyret med antibakterielle egenskaber og er metal fri, hvilket sikrer en hygiejnisk og behagelig oplevelse hele dagen.

Uanset om du er mand eller kvinde, vores unisex læst sikrer en pasform, der passer til enhver fod. Tilgængelig i størrelser fra 35 til 51, med en højde på 15 cm og en vægt på kun 1280 gram, er vores støvler det ideelle valg til enhver professionel, der kræver det bedste.

Oplev den ultimative kombination af ydeevne, holdbarhed og komfort med vores taktiske politi- og vagtstøvler – dit pålidelige valg til enhver mission

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO P WR CI SRC O2 E A FO

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...