Haix lækker rummelig laptop rygsæk blå

Haix rygsæk: Rummelig, stilfuld, alsidig. Perfekt til job og fritid. Med laptop lomme og luksuriøse detaljer

 

kr. 280,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 903011 Kategori:

Opdag den ultimative følgesvend til din daglige færd med vores super fed rygsæk! Med en smart designet stor lomme tæt på ryggen, sikrer vi, at dine mest værdifulde ejendele er godt beskyttet og nemt tilgængelige. Den indvendige laptop lomme, der passer til en 15,4 tommer computer, holder din teknologi sikkert på plads, mens den mindre lomme i midten giver dig hurtig adgang til dine essentielle småting.

Med en dedikeret forlomme designet til telefoner og andre små gadgets, kan du holde dine enheder organiseret og let tilgængelige. Vores design inkluderer også net på hver side af rygsækken, perfekte til at bære drikkeflasker og holde dig hydreret hele dagen.

Uanset din størrelse eller form, giver vores rygsæk mange justeringsmuligheder på remmene, så du kan finde den perfekte pasform og bære din oppakning med lethed og komfort. One size passer til alle behov!

Med vores super fed rygsæk er du klar til at erobre dagen med stil og funktionalitet i en elegant pakke. Gør din hverdag mere bekvem og organiseret med vores rygsæk, der kombinerer praktisk design med moderne æstetik

Du kunne også være interesseret i...