Haix læder bælte

Et kvalitets læderbælte med HAIX -logoet

kr. 320,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 907700 Kategori:

Læderbælter er ikke kun designet til at holde bukserne på plads. De er blevet et af de mandlige tilbehør, der også har en betydelig ydre virkning.

En mands bælte afspejler altid hans holdning. Og hvis du tydeligt vil signalere din aktive og stærke livsstil, er dette okse læderbælte et fremragende valg. Derudover er det et udskifteligt bælte, der altid kan tilpasses enhver lejlighed med forskellige spænder. For mænd bør mode ikke være begrænset, og derfor tillader vores bælter alt, hvad der behager. Bæltet er cirka 140 cm langt og 38 mm bredt.

Et markant okse læderbælte vidner i dag uforbeholdent om en helt særlig sans for mode. En mode, der følger mændene i enhver situation og samtidig altid tjener et ekstra formål. Af denne grund er vores førsteklasses mode accessoire ikke kun velegnet til at kombinere med jeans, det kan også bæres med en mørk dragt uden videre. Det markante Haix-logo på bæltespændet gør det klart med det samme, at dette tilbehør bæres af en herre, der har en aktiv livsstil og ikke ønsker at underkaste sig unødvendige modeforskrifter. Selv dets farve antyder en kyndig, men ukompliceret modeforståelse, for sort er en af de farver, der kan kombineres fremragende. Så du får et tilbehør, der vil vække positiv opmærksomhed i enhver kombination.

Du kunne også være interesseret i...