Adventure 2,2 fritidssko GTX azure/sky

Super fed street og fritidssko i herre widde, fra Haix med stof og GoreTex i blå med sky effekter, skoen er med suveræn pasform og hælstabilisator

 

kr. 1.345,00

Varenummer (SKU): 330127 Kategori:

Disse alsidige og stilfulde sko er designet til at levere komfort og funktionalitet til streetwear, fritid og trekking. Fremstillet af holdbart microfiber og åndbar mesh, sikrer de en behagelig pasform i enhver situation. Med GoreTex Extended teknologi garanteres vandtæthed og åndbarhed, hvilket gør dem velegnede til udendørsaktiviteter i alle vejrforhold.

Det smarte snøresystem med elastiksnørebånd gør det let at justere og sikre en optimal pasform. Skoene er udstyret med super chokabsorbering og en god energifordeling, hvilket reducerer træthed og giver komfort hele dagen. Stabilisering i hælen sikrer stabilitet og støtte, mens den Wario-vide sål sikrer optimal komfort.

Med antibakterielle egenskaber og antistatiske materialer holder skoene fødderne friske og sunde. Designet på en herre læst sikrer en behagelig pasform til herrer i størrelserne 39-47. Med en højde på 9 cm og en vægt på 950 gram er disse sko det ideelle valg til enhver aktiv livsstil.

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...