Adventure 2,2 GTX W mid oliven/grå

Din Black Eagle Adventure 2.2 Ws. For endnu mere komfort på dine eventyr.

 

kr. 1.425,00

Varenummer (SKU): 330134 Kategori:

Vores halvhøje trekkingstøvler er designet med både stil og funktionalitet i tankerne.

Fremstillet af holdbart microfiber og åndbart mesh, sikrer de en behagelig pasform og åndbarhed under lange vandringer. Med GoreTex Extended teknologi er de vandtætte og åndbare, så dine fødder forbliver tørre og komfortable i alle vejrforhold.

Smart Lacing-system giver en hurtig og nem justering af snørebåndene, så du kan opnå den perfekte pasform. Den indbyggede super chokabsorbering reducerer belastningen på dine fødder og led, hvilket gør dem ideelle til lange strækninger og ujævnt terræn.

Med fokus på energifordeling og stabilitet har vi integreret avancerede teknologier for at minimere træthed og forbedre din vandring. Hælstabilisering sikrer en solid støtte, mens den optimale komfort med Wario Vide sikrer en behagelig oplevelse, selv på lange ture.

Vores trekkingstøvler er også designet med antibakterielle og antistatiske egenskaber for at holde dine fødder friske og sunde. Den feminine læst sikrer en perfekt pasform til kvinder i størrelser fra 36 til 43.

Med en højde på 15 cm og en vægt på 1060 gram er disse støvler det ideelle valg til dine udendørs eventyr. Uanset om det er en dagstur eller en længere ekspedition, vil vores trekkingstøvle følge dig komfortabelt gennem enhver udfordring.

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...