Adventure 3,0 street/fritidssko W GTX onyx/midnight

På lette fødder i friske farver og nyt design

 

kr. 1.345,00

Varenummer (SKU): 330144 Kategori:

Haix Adventure 3.0 sko med Goretex er den ideelle følgesvend for eventyrlystne naturelskere, der ønsker at udforske udendørslivet. Disse sko forener Haix’s ekspertise inden for komfort og holdbarhed med Goretex-teknologiens vandtæthed og åndbarhed. Den indbyggede Goretex-membran holder fødderne tørre i vådt vejr og sikrer samtidig optimal ventilation, hvilket skaber en behagelig oplevelse selv under intensiv aktivitet.

Med deres robuste konstruktion og slidstærke materialer er skoene designet til at håndtere udfordrende terræn og vejrforhold. Den støttende sål giver enestående greb og stabilitet, mens den indbyggede stødabsorbering mindsker belastningen på fødder og led, hvilket er ideelt til lange vandreture og udendørs eventyr.

Uanset om du udforsker bjergene, skovene eller blot går en tur i nærområdet, vil Haix Adventure 3.0 skoene med Goretex holde dig komfortabel og beskyttet. Tilgængelige i størrelser fra 35 til 43, med en vægt på 960 gram, giver disse sko den nødvendige støtte og komfort, så du kan nyde dine eventyr uden at bekymre dig om våde fødder eller manglende støtte.

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...