Scout 3,0 GTX W brown

Designet til alle dine eventyr: Scout 3.0 er din pålidelige vandresko med GORE-TEX® membran

 

kr. 1.970,00

Varenummer (SKU): 206329 Kategori:

 

Oplev det ultimative følgeskab til dine udendørs eventyr med Haix Scout 3.0.

Vores støvle er skabt til dem, der værdsætter det bedste inden for kvalitet, komfort og pålidelighed. Med en kombination af førsteklasses materialer og ekspertkonstruktion er Scout 3.0 designet til at imødekomme behovene hos både professionelle brugere og udendørsentusiaster.

Vores støvle er håndlavet af førsteklasses læder af høj kvalitet, der ikke kun giver enestående holdbarhed, men også tilføjer en stilfuld æstetik til dine udendørs oplevelser. Med omhyggelig konstruktion og ekspertise opnår Scout 3.0 den perfekte balance mellem fleksibilitet og stabilitet, hvilket giver dig den tillid, du har brug for på ethvert terræn.

Med en vandtæt og åndbar Gore-Tex-membran sikrer vi, at dine fødder forbliver tørre og komfortable, uanset hvor krævende forholdene måtte være. Vores støvle er udstyret med en ydersål med aggressivt mønster, der giver enestående greb på enhver type terræn, mens vores innovative designsystem sikrer optimal støddæmpning og støtte.

Vi har også integreret et snørelukningssystem, der giver en sikker og justerbar pasform, samt forstærkede tå- og hælkapper for ekstra beskyttelse mod stød og slag. På trods af sin robusthed er Scout 3.0 letvægts, hvilket reducerer træthed og tillader længerevarende brug uden ubehag.

Uanset om du er ude på vandretur, jagt, camping eller taktiske operationer, er Haix Scout 3.0 den ideelle følgesvend. Med en læst designet til damer og størrelser fra 35 til 43, samt en højde på 17 cm og en vægt på kun 1440 gram, er vores støvle skabt til at opfylde dine behov under enhver udendørs aktivitet.

Tag din udendørsoplevelse til det næste niveau med Haix Scout 3.0 – den ultimative støvle til eventyrlystne sjæle.

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...