Xventure W GTX fritids støvle khaki

Din stilfulde følgesvend på din næste vandretur: XVENTURE GTX

 

kr. 1.655,00

Varenummer (SKU): 206505 Kategorier: ,

Træd ind i en verden af komfort og stil med vores lækre fritidsstøvle.

Vores støvle er designet til at give dig den ultimative oplevelse af åndbarhed, så du kan bevæge dig frit og ubesværet gennem dagen. Fremstillet af en kombination af nubuck og mesh, giver den en perfekt balance mellem holdbarhed og letvægt.

Med Gore-Tex Extended teknologi er vores støvle både vandtæt og ekstremt åndbar, så du kan nyde udendørseventyr uden at bekymre dig om vejrforholdene. Den suveræne komfort sikrer, at dine fødder forbliver glade og veltilpasse, uanset hvor langt du går.

Vores støvle er udstyret med en vaskbar indlægssål, der giver dig mulighed for nemt at holde dine sko friske og rene. Med antistatiske egenskaber og en speciel dame læst, er denne støvle skræddersyet til at imødekomme dine behov og sikre en perfekt pasform.

Uanset om du skal på eventyr i naturen eller bare vil have en behagelig og stilfuld sko til hverdagen, så er vores fritidsstøvle den ideelle følgesvend. Find din perfekte pasform i størrelserne 35-43, og nyd den lette og lækre fornemmelse af vores støvle, der kun vejer 1330 gram og har en højde på 16 cm.

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...