Nature ONE High GTX brun/oliven

Haix Nature One High jagtstøvle en pålidelig partner til dine jagtudflugter og udendørs eventyr.  Sidste chance til god pris.

 

kr. 1.900,00

Varenummer (SKU): 206316 Kategorier: ,

Haix Nature One High jagtstøvlen er skabt til den passionerede jæger og udendørs entusiast, der værdsætter højeste kvalitet, komfort og beskyttelse.

Designet til at møde de udfordringer, som varierende terræn og skiftende vejrforhold stiller, er denne støvle den ideelle ledsager på jagt, gennem skovlandskaber og på lange vandreture i naturen. Fremstillet af premium læder og med avancerede syntetiske materialer for maksimal holdbarhed og vejrmodstand. Integreret med Gore-Tex® membranen, som sikrer at støvlen er 100% vandtæt, samtidig med at fødderne kan ånde og forblive tørre under alle forhold. Den robuste og skridsikre ydersål er designet til optimalt greb på forskellige underlag, og er modstandsdygtig over for varme, olie og benzin. Tilbyder avanceret beskyttelse med en solid tåkappe og forstærkninger omkring anklen for at minimere risikoen for skader. Haix’s klimasystem med mikro-dry kanaler hjælper med at regulere temperaturen indeni støvlen og transporterer fugt væk fra foden. Det patenterede Haix snøresystem garanterer en hurtig, nem og præcis justering af støvlens pasform. Ergonomisk designet med polstret skaftekant og en specielt formet indlægssål, som sikrer komfort hele dagen, uanset terrænet. Nature One High er specifikt designet til jagt og udendørs aktiviteter, hvor en kombination af holdbarhed, beskyttelse mod elementerne og komfort er essentiel. Denne støvle er ideel til krævende udendørs forhold og er bygget til at yde den nødvendige støtte, uanset om du bevæger dig gennem tæt skov eller udforsker åbne landskaber. Efter brug, rengør med en blød børste og lunkent vand. Lad støvlerne tørre naturligt og hold dem væk fra direkte varmekilder for at beskytte læderet. Påfør en kvalitetslædercreme regelmæssigt for at vedligeholde læderets egenskaber og forlænge støvlens levetid. Udskift indlægssåler som nødvendigt for at bevare en høj grad af komfort og hygiejne. Størrelser: 39-47. Farve: Brun/Oliven. Højde: 23 cm. Vægt: 1850 gram.

https://magasin.mitjagtblad.dk/mit-jagtblad-nr-06-22/felttest-af-jagtstovler-haix-nature-one-gtx

Bemærk venligst, at denne model udgår, når lageret er tomt, dette skyldes at det kun er i de nordiske lande den har haft potentiale.

Mærke

Haix

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 FO

Du kunne også være interesseret i...