Office Leder sort

Gør også et godt indtryk på kontoret. Office læder giver højeste komfort i hverdagen på kontoret.

Fra: kr. 1.190,00

Varenummer (SKU): 100004 Kategorier: ,

Skab et professionelt og stilfuldt indtryk på kontoret med HAIX Office Lædersko.

Vores sko forener førsteklasses læder med avanceret teknologi for at sikre komfort, stil og holdbarhed hele dagen lang. Den innovative teknologi i HAIX Office Læderskoene garanterer enestående komfort, mens den stødabsorberende sål reducerer træthed, og de åndbare materialer holder dine fødder kølige og friske, uanset om du står, går eller sidder i lange perioder.

Tilføj et strejf af elegance til din professionelle garderobe med HAIX Office Lædersko. Deres elegante design og fine håndværk sikrer, at du altid ser skarp ud, uanset om du er i mødelokalet eller til en middagsinvitation. Vi forstår vigtigheden af holdbarhed, især når det kommer til arbejdssko, derfor er HAIX Office Læderskoene konstrueret til at modstå selv de mest krævende arbejdsmiljøer.

Med en vægt på 1090 gram og produceret på en herre læst, tilbyder vi størrelser fra 37-50 og en højde på 9 cm, så du kan finde den perfekte pasform. Med deres højkvalitets læder og solid konstruktion kan du være sikker på, at dine HAIX Office Lædersko vil holde sæson efter sæson.

Gør et godt indtryk og invester i din komfort og stil med HAIX Office Læderskoene.

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

WR CI SRC O2 FO

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...