Athletic T politi indsats sko sort

Perfekt til indendørs brug uden membran. Din åndbare Black Eagle Athletic 2.1 T

Fra: kr. 1.190,00

Varenummer (SKU): 330016 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og sikkerhed med vores behagelige og åndbare politi- og vagtsko. Fremstillet af slidstærkt microfiber og tekstil, tilbyder vores sko enestående holdbarhed og åndbarhed, der holder dine fødder friske hele dagen lang.

Med super chokabsorbering og god energifordeling er vores sko designet til at beskytte dine fødder mod belastning og stød, selv under de mest krævende situationer. Den stabile hældesign sikrer en sikker og stabil gang, mens den optimale komfort sikrer, at du kan yde dit bedste hele dagen.

Vores sko er desuden behandlet med antibakterielle egenskaber, der bekæmper lugt og bakterier, og er metal-fri for at undgå eventuelle uønskede reaktioner. Derudover har de antistatiske egenskaber for ekstra sikkerhed.

Med en unisex-læst og størrelser fra 35 til 51 passer vores sko til enhver professionel inden for politi- og vagtarbejde. Med en højde på 9 cm og en vægt på 940 gram tilbyder vores sko den perfekte balance mellem komfort og funktionalitet.

Oplev en ny standard inden for komfort og sikkerhed med vores politi- og vagtsko – det ultimative valg for enhver professionel.

Mærke

Haix

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 FO

Du kunne også være interesseret i...