Tactical læder indsats sko GTX sort

Indendørs og udendørs. Din Black Eagle Tactical 2.1 GTX lave sko vil ikke skuffe dig

 

Fra: kr. 1.425,00

Varenummer (SKU): 340001 Kategori:

Opnå den ultimative ydeevne med vores taktiske politi- og vagtsko. Vores sko er designet til at imødekomme de højeste krav til komfort, holdbarhed og funktionalitet.

Med en kombination af vandtæt blødt læder og en slidstærk trail-sål garanterer vores sko, at du kan klare enhver udfordring i enhver situation. Solens varme er ikke længere en bekymring takket være vores Sun Reflect-teknologi, der effektivt afviser varme og holder fødderne kølige.

Smart Lacing-systemet giver dig mulighed for hurtigt og nemt at justere snørebåndene, mens vores super chokabsorbering og god energifordeling sikrer, at dine fødder forbliver komfortable hele dagen. Stabiliteten i hælen og den optimale komfort leveres af vores Wario Vide, mens den antibakterielle behandling sikrer, at dine sko forbliver friske og lugtfri.

Med en unisex-læst og størrelser fra 35 til 51 passer vores sko til enhver. Vores sko er metal-frie og har antistatiske egenskaber for at sikre din sikkerhed i enhver situation.

Og med en højde på 9 cm og en vægt på kun 950 gram er vores sko det ideelle valg til dig, der kræver det bedste. Oplev den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet med vores taktiske politi- og vagtsko

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 FO

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...