Ranger GSG9-X GTX sort

Klar til alle situationer. Din Ranger GSG9-X bringer dig sikkert gennem opgaven. GoreTex og Vibram sål toppen af poppen.

Fra: kr. 2.245,00

Varenummer (SKU): 203301 Kategori:

Maksimal funktionalitet for politifolk på vagt

Med okselæder, GORE-TEX®-membran samt høj slidbestandig foring og fleece mellemlag beskytter din RANGER GSG9-X dig selv under de hårdeste opgaver.

Dine fødder forbliver tørre, og du forbliver sund, for støvlen er permanent vandtæt og ekstremt åndbar. Det sørger den trelags GORE-TEX®-membran i hele inderforet for. I Ranger GSG9-X oplever du sikker stabilitet i enhver situation. For at sikre, at du ikke glider, tilbyder sålen på Ranger GSG9-X med sin særlige gummiblanding og den innovative profilkonstruktion en ekstrem høj skridhæmning og greb på forskellige overflader.

Ekstra beskyttelse til dine fødder: Ankelsbeskytterne i din Ranger GSG9-X beskytter dig mod skader i ankelområdet. I Ranger GSG9-X forbliver du standhaftigt ved opgaven, for den baner vejen for dig i ujævnt terræn. Sålen har en optimal gummiblanding og er derfor særlig skridhæmmende, stabil og vridningsstiv. Dette er effekten, der er indarbejdet i VIBRAM®-sålen på støvlen.

Du oplever en behagelig bærekomfort i Ranger GSG9-X, selv når du er ude i flere timer. For den indarbejdede støddæmpningskile i indersålen absorberer dine skridt. Vi kalder dette HAIX Absorption: for energi selv på lange arbejdsdage. Ranger GSG9-X tilpasser sig perfekt til din fod både i vrist- og skaftområdet, så den giver dig optimal støtte. Dette sikrer 2-Zone Lacing, et innovativt 2-zoners snøresystem til fod og skaft.

Du tager Ranger GSG9-X på og af i en fart, og dens robuste snørebånd kan modstå hverdagens hektiske pres. Smart Lacing System er let at betjene og muliggør en trykfri tilpasning af skoen til din fod. Den passende sko til din fod. Takket være specielt udviklede læster sidder din Ranger GSG9-X perfekt og sørger dermed for maksimal komfort hele dagen.

Vægt016 kg
EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O3 FO

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...