Combat GTX sort

Godt rustet til enhver situation: Din Combat GTX kombinerer sikkerhed med komfort.

 

Fra: kr. 1.735,00

Varenummer (SKU): 206274 Kategori:

Høj funktionalitet til beskyttere


Den skridsikre sål på din Combat GTX giver dig nødvendig stabilitet på enhver overflade. Dine fødder forbliver tørre og sunde takket være Combat GTX varige vandtæthed og ekstrem åndbarhed, som leveres af den trelags GORE-TEX® membran i hele indersiden af Combat GTX . Med støvlen får du sikker og stabil stand i enhver situation.

For at sikre, at du ikke glider, giver sålen på Combat GTX ekstremt høj skridsikkerhed og greb på forskellige typer terræn takket være dens specielle gummi- og profilstruktur. Læderet giver din støvle ikke kun et moderne look, men er også ekstremt holdbart og åndbart. Dine sko vil derfor følge dig i lang tid både på jobbet og i fritiden.

I Combat GTX er du beskyttet mod vabler, da en læderforstærkning i hælområdet beskytter mod friktion. Dette kaldes Flex Protection System, som holder dine hæle intakte.

Med Combat GTX styrker du din hverdag, da foden understøttes af anatomisk formede læster i leddene. Arch Support System stabiliserer din kropsholdning. Maksimal komfort i enhver situation
GORE-TEX membranen i Combat GTX beskytter dig ikke kun mod våde fødder, men er også åndbar. I Combat GTX  kan din fod ånde, takket være et specielt skumstofsystem, der sikrer cirkulation af luft og udledning af fugt. Climate System fungerer som aircondition i skoen. Den perfekte sko til din fod.

Takket være specielt udviklede læster sidder din Combat GTX perfekt og sikrer maksimal komfort hele dagen lang.

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 FO

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...