Athletic politi støvle GTX sort

Let på foden og sikker i brug. Din Black Eagle Athletic 2.1 GTX høj

Fra: kr. 1.620,00

Varenummer (SKU): 330043 Kategori:

Velkommen til vores serie af behagelige støvler, skræddersyet til politi og vagter, hvor komfort og funktionalitet går hånd i hånd. Vores støvler er designet med nøje udvalgte materialer, herunder microfiber og mesh, der sikrer åndbarhed og holdbarhed. Med GoreTex Extended teknologi er dine fødder beskyttet mod vind og vejr, samtidig med at de forbliver tørre og komfortable i enhver situation.

Vi har integreret super chokabsorbering i sålen for at reducere belastningen på dine fødder under lange vagter eller intense situationer. Denne teknologi, kombineret med en optimal energifordeling, sikrer, at du kan bevare din komfort og ydeevne hele dagen.

Stabilisering i hælen giver dig den nødvendige støtte til at bevæge dig sikkert og effektivt i enhver situation. Vores støvler tilbyder også en metal-fri konstruktion og antistatiske egenskaber, der sikrer sikkerhed og komfort på jobbet.

Med en unisex læst og størrelser fra 35 til 51 er vores støvler designet til at passe til alle. Derudover er de antibakterielle for at sikre hygiejne og friskhed.

Med en højde på 18,5 cm og en vægt på kun 1180 gram giver vores støvler den ideelle balance mellem beskyttelse og bevægelighed. Uanset om du patruljerer gaderne eller arbejder ved sikkerhedscheckpoint, er vores støvler den ultimative løsning til din komfort og sikkerhed

Mærke

Haix

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 FO

Du kunne også være interesseret i...