Tactical læder indsatsstøvlet GTX sort

Mellemhøje, vandtætte og hundrede procent sikre. Din Black Eagle Tactical 2.0 GTX

 

Fra: kr. 1.500,00

Varenummer (SKU): 340002 Kategori:

Træd sikkert ind i enhver situation med vores taktiske politi- og vagtstøvler. Designet med den ultimative ydeevne i tankerne, er disse støvler udstyret med en trail-sål, der giver fremragende greb på enhver overflade. Det vandtætte soft læder holder dine fødder tørre under alle vejrforhold, mens vores Sun Reflect teknologi effektivt afviser solens varme, så du kan holde dig kølig, selv under de mest intense forhold.

Med Smart Lacing-systemet kan du hurtigt og nemt justere snørebåndene for den perfekte pasform, mens vores Super Chokabsorbering og god energifordeling giver maksimal komfort hele dagen lang. Stabilisering i hælen sikrer en solid footing, mens vores Wario Vide sikrer optimal støtte og dæmpning.

Vores støvler er også designet med din hygiejne og sikkerhed i tankerne – de er antibakterielle, metal-fri og har antistatiske egenskaber. Den unisex læst sikrer, at alle kan nyde godt af den enestående komfort og ydeevne, uanset køn. Tilgængelig i størrelser fra 35 til 51, med en højde på 15 cm og en vægt på kun 1070 gram. Med vores taktiske politi- og vagtstøvler er du klar til alt, hvad dagen måtte bringe

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC O2 E A FO

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...