Connexis Go GTX W LTR mid black

Lædersko med fascia stimulation til damer og mere energi på vagt

 

kr. 1.815,00

Varenummer (SKU): 350004 Kategori:

Velkommen til vores sortiment af  Connexis politi- og vagtstøvletter, hvor komfort, funktionalitet og stil forenes på bedste vis.

Disse støvletter er skabt til at imødekomme de krav, som politi- og vagtarbejde stiller til fodtøjet. Fremstillet af blødt læder og tekstil sikrer de både holdbarhed og åndbarhed, mens den indbyggede Sunreflect-teknologi reducerer varmen fra solen, så du kan bevare komforten på selv de varmeste dage.

Med GoreTex Extended-membranen er skoene både vandtætte og åndbare, hvilket sikrer, at dine fødder forbliver tørre og komfortable under alle vejrforhold. Den fleksible snøring, kombineret med elastiksnøren, giver en perfekt pasform, mens super chokabsorbering og ekstrem energifordeling reducerer belastningen på dine fødder og led, selv under lange vagter.

Facia muskel stimulation og optimal komfort med indbygget fodmassage sikrer, at du kan klare selv de mest krævende situationer med lethed og velvære. Og med antibakterielle og antistatiske egenskaber holdes dine fødder friske og sunde hele dagen lang.

Disse støvletter er designet til damer og fås i størrelser fra 35 til 43. Med en højde på 12,5 cm og en vægt på kun 1070 gram er de den perfekte ledsager til enhver opgave.

Uanset om du er politibetjent, vagt eller sikkerhedsprofessionel, kan du stole på Connexis politi- og vagtstøvletter til at levere den pålidelige ydeevne og komfort, du har brug for, hver eneste dag

Mærke

Connexis Haix

EN347 / DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj)

HI WR CI SRC O2 FO

Du kunne også være interesseret i...