Airpower XR1 “ambulance” GTX i sort

Perfekt egnet til alle liv reddere. Din Airpower XR1 for helte inden for redningstjenesten.

Fra: kr. 1.970,00

Varenummer (SKU): 605117 Kategori:

Træd trygt og sikkert ind i enhver udfordrende situation med Haix Airpower XR1 – din uundværlige følgesvend i krævende arbejdsmiljøer.

Vores førsteklasses arbejdsstøvle er skabt til at imødekomme selv de mest krævende behov inden for komfort, holdbarhed og sikkerhed.

Med avanceret åndbar teknologi sikrer vi optimal luftcirkulation, der holder dine fødder tørre og behagelige, selv når presset er på. Uanset om det er regn, sne eller andre væsker, står vores vandafvisende materialer på vagt for at beskytte dine fødder effektivt.

Sikkerheden er i top med en integreret tåkappe og sømværn, der står vagt mod faldende og skarpe genstande på arbejdspladsen. Og når lange arbejdsdage kalder, træder vores stødabsorberende sål til for at mindste belastningen på dine fødder, så du kan holde ud længere med øget komfort.

Med en slidstærk og skridsikker ydersål får du pålidelig trækkraft på enhver overflade, mens den lette konstruktion gør det nemt for dig at bevæge dig hurtigt og effektivt, uanset hvad opgaven kræver.

Airpower XR1 er ikke bare en støvle – den er en essentiel partner for en bred vifte af professionelle, herunder ambulancereddere, redningsarbejdere, militært personel og mange flere, der hver dag står over for krævende forhold.

Vores støvle er fremstillet af vandafvisende læder og leveres med en snøre/lynlås lukning for optimal pasform. Vælg størrelser fra 39-51 på Herre læst. Med en højde på 19 cm og en vægt på 1950 gram er den skabt til at stå sin prøve i enhver situation.

Med vores certificeringer opfylder Airpower XR1 alle nødvendige sikkerhedsstandarder og er klar til professionel brug. Uanset om du kører ambulance, udfører redningsaktioner eller tager del i militære operationer, kan du stole på Haix Airpower XR1 til at holde dig sikkert og komfortabelt hele vejen.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...