Airpower XR91 indsatsstøvle GTX sort

Din fulde fokus på din indsats. Din Airpower XR91 er din sikre støtte

Fra: kr. 2.010,00

Varenummer (SKU): 605207 Kategorier: ,

Oplev ultimativ komfort og pålidelighed med vores super hurtige indsatsstøvle.

Uanset om du er en professionel brandmand, redningsmand eller arbejder i ekstreme miljøer, så leverer vores støvle den perfekte balance mellem ydeevne og komfort.

Med vores innovative fastlacing-snøresystem kan du let tilpasse støvlen til din fod, mens det kraftige og fleksible skind sikrer holdbarhed og bevægelsesfrihed. Det Crosstech GoreTex foer holder dine fødder tørre og komfortable under alle forhold, mens Kevlar-forstærkningen giver ekstra beskyttelse mod varme og ild.

Med vores unikke AS-system får du en super pasform, der holder din fod stabil og sikker i enhver situation. Vores støvler er designet med Sun Reflect teknologi, der reducerer opvarmning fra solen og holder dine fødder kølige.

Vi går ikke på kompromis med din komfort, derfor har vores støvler en vaskbar indlægssål og antistatiske egenskaber for at sikre en behagelig oplevelse hele dagen. Uanset om du er mand eller kvinde, har vores unisex-læst den perfekte pasform til dig.

Med størrelser fra 37 til 50 og en højde på 19,5 cm passer vores støvler til enhver størrelse og form. Og med en vægt på kun 2000 gram belaster de ikke dine fødder unødigt, så du kan holde fokus på opgaven foran dig.

Oplev den ultimative kombination af holdbarhed, komfort og sikkerhed med vores super hurtige indsatsstøvle.

CE 0197 EN 15090:2012 (brandfodtøj)

CI F1PA Hi1 SRC

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...