Safety Rescue ONE SideZip W GTX i sort

Sikker undervejs med Rescue One: Din praktiske følgesvend i redningstjenesten

kr. 1.815,00

Varenummer (SKU): 620033 Kategori:

Velkommen til Haix Rescue One – din ultimative følgesvend under redningsaktioner og nødsituationer.

Vores mission er at sikre, at redningspersonale rundt omkring i verden har det bedste udstyr til rådighed, når det virkelig gælder.

Vores støvler er skabt til at præstere under selv de mest krævende forhold. Med en skridsikker sål, der giver maksimal stabilitet, kan du trygt navigere gennem enhver udfordrende situation. Den vandtætte konstruktion holder dine fødder tørre og beskyttede, uanset hvad vejret byder på.

Vi forstår vigtigheden af bevægelighed og komfort under lange redningsmissioner. Derfor er vores støvler designet med et letvægtskoncept, der giver dig øget bevægelsesfrihed, så du kan yde dit bedste, når det virkelig gælder.

Uanset om det er ved brande, redningsaktioner eller katastrofeindsatser, kan du stole på Haix Rescue One til at levere den nødvendige beskyttelse og pålidelighed. Vores støvler fås på dame læst i str 35 til 43, med en højde på 14,5 cm og en vægt på kun 1580 gram, så uanset din størrelse eller behov, har vi dig dækket.

Tag kontrol over enhver udfordring med Haix Rescue One ved din side. Vores støvler er din pålidelige partner i redningstjenesten, klar til at tackle enhver situation med sikkerhed, komfort og pålidelighed. Velkommen til Haix Rescue One – hvor vi sætter din sikkerhed først.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...