Nevada 2,0 Mid W velcro elastik støvlet sort

Sikker på farten: Med din Nevada 2.0 mid er du straks klar til indsatsen

 

 

kr. 1.225,00

Varenummer (SKU): 620035 Kategori:

Velkommen til vores sortiment af sikkerhedsstøvler skabt til at imødekomme behovene i redningstjenester og andre krævende arbejdsmiljøer.

Vi har designet disse støvler med fokus på din sikkerhed, komfort og ydeevne under selv de mest udfordrende forhold, disse støvler er fremstillet med letvægtsmaterialer, hvilket giver dig en følelse af lethed, samtidig med at de er behagelige at have på, selv ved langvarig brug.

Den innovative kombination af Velcro og elastik lukning, med vores FLEX-teknologi, sikrer en tæt og justerbar pasform, der gør det nemt at tage støvlerne af og på.

Med en dedikeret RFID-lomme kan du opbevare vigtige kort eller dokumenter sikkert og let tilgængeligt.

Støvlerne er konstrueret med avanceret løbeteknologi, der giver dig en stabil og smidig støtte, uanset hvilke udfordringer du står overfor. Den unikke Wario videkonstruktion sikrer en behagelig og støttende pasform, der holder dig komfortabel hele dagen. Med en blød indlægssål opnår du ekstra polstring og støtte, hvilket reducerer træthed og giver dig energi til at fortsætte med dit arbejde. Støvlerne er designet med ESD-egenskaber, der beskytter dig mod elektrostatiske udladninger og sikrer en sikker arbejdsoplevelse. Det indbyggede Kevlar sømværn beskytter dine fødder mod skarpe genstande, så du kan arbejde uden bekymring. Med letvægtskomposit tå værn opfylder støvlerne sikkerhedsstandarder og beskytter dine tæer mod stød og tryk. Størrelse: 35 – 43 Højde: 14 cm Vægt: 1420 gram

Vores sikkerhedsstøvler er det ideelle valg for dem, der kræver pålidelig beskyttelse og komfort i deres arbejde. Uanset om du arbejder inden for redningstjenester, konstruktion eller andre krævende brancher, er vores støvler designet til at holde dig sikker og komfortabel hele dagen. Opdag forskellen med vores støvler i dag!

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3 ESD

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...