Special Fighter GTX sort

Du redder liv. Din Special Fighter Pro sikrer dit

 

Fra: kr. 1.930,00

Varenummer (SKU): 504016 Kategori:

Træd ind i en verden af uovertruffen sikkerhed og komfort med vores Halvhøje Brandstøvle.

Designet til at imødekomme de mest udfordrende arbejdsforhold, er vores støvle det foretrukne valg for brandmænd, redningspersonale og enhver, der arbejder i risikofyldte miljøer.

Med avancerede funktioner, der inkluderer en Composite Tåkappe for ekstra stød- og trykbeskyttelse samt en praktisk lynlåslukning. Det kraftige, fleksible skind sikrer både holdbarhed og bevægelsesfrihed, mens den ekstra slidstærke Pronose i TPU tilbyder øget beskyttelse.

Med vores unikke Klima-System og CrossTech membran er åndbarhed og vandtæthed garanteret, mens den skridsikre sål giver stabilitet på alle overflader. Med vores Wario Vide System opnår du optimal komfort med individuel pasform og støtte.

Den gule signalfarve på sålen øger synligheden, selv i røgfyldte lokaler, mens det unisex design og et bredt udvalg af størrelser 35-51 sikrer alsidighed og tilpasning til alle.

Med en højde på 21 cm og en vægt på 2265 gram giver vores Halvhøje Brandstøvle den perfekte balance mellem beskyttelse og komfort, så du kan fokusere på dit arbejde med fuld tillid og sikkerhed. Velkommen til en ny standard inden for sikkerhedsfodtøj.

CE 0197 EN 15090:2012 (brandfodtøj)

CI F2A Hi3 M SRC

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...