Fire Eagle High GTX sort

Fire Eagle High med ekstra høj skaft giver dig endnu mere sikkerhed under brug.

 

Fra: kr. 2.440,00

Varenummer (SKU): 507504 Kategori:

Opdag vores Superlette høje Brandstøvle med avancerede funktioner, der sikrer din sikkerhed i enhver situation. Uanset om det er på arbejdet eller i nødsituationer, vil vores brandstøvle være din pålidelige ledsager.

Med en letvægtskonstruktion og en composite tåkap garanterer vi komfort og beskyttelse hele dagen lang. Det 2-zone snøresystem sikrer en tilpasning, der passer til dine behov, mens det kraftige og fleksible skind giver holdbarhed og bevægelsesfrihed.

Vores brandstøvle er udstyret med en meget slidstærk Pronose i TPU, der øger levetiden og beskyttelsen. Med vores Klima-System og CrossTech membran kan du forvente åndbarhed og vandtæthed under alle forhold.

For ekstra sikkerhed har vi inkluderet en skridsikker sål og en gul signalfarve, der forbedrer synligheden i røgfyldte omgivelser. Med vores unisex læst og et bredt størrelsessortiment fra 35 til 51 sikrer vi, at alle kan finde den rette pasform.

Oplev optimal komfort takket være vores Wario Vide system og den indbyggede ‘støvleknekt’, der gør det nemt at tage støvlerne af og på. Med en højde på 29 cm og en vægt på kun 2450 gram, er vores brandstøvle designet til at imødekomme dine behov uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Tag det første skridt mod sikkerhed og komfort med vores Superlet Høje Brandstøvle – din pålidelige partner i enhver situation.”

CE 0197 EN 15090:2012 (brandfodtøj)

CI F2A Hi3 M SRC

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...