Protector 2,1 GTX rød/gul

Protector Forest 2.1 GTX med skæresikring: Din pålidelige følgesvend i skoven.

Fra: kr. 2.520,00

Varenummer (SKU): 603115 Kategori:

Opdag vores superlækre skovstøvler, designet til at tackle de mest krævende udfordringer i skoven.

Med en kraftig og slidstærk tånæse, samt et robust 4-lags Gore-Tex membran, er disse støvler skabt til at holde dig tør og beskyttet i enhver situation.

Vores skovstøvler er fremstillet af rødt, kraftigt velour læder, der både giver et stilfuldt udseende og en langvarig holdbarhed. Med vores Climate-system kan du regulere temperaturen i støvlerne, så dine fødder forbliver komfortable hele dagen. Den indbyggede Wario Wide teknologi sikrer optimal komfort og støtte til dine fødder, selv under lange arbejdsdage.

Vi har ikke kun fokuseret på komfort, men også på sikkerhed. Støvlerne er udstyret med et stål tåværn for at beskytte dine tæer mod potentielle skader. Dens Vibram sål giver ekstra godt greb på forskellige underlag, og støvlerne kan endda monteres med spikes for ekstra stabilitet på glatte overflader.

Med motorsav klasse 2 certificeringen kan du være sikker på, at disse støvler opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. De er designet på en herre læst og tilbydes i størrelser fra 38 til 48. Med en højde på 22 cm og en vægt på 2600 gram er disse støvler det perfekte valg til enhver skovarbejder.

Uanset om du arbejder professionelt i skoven eller nyder udendørslivet i din fritid, vil vores skovstøvler være din pålidelige ledsager.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR WRU CI SB E

Mærke

Haix

CE 0193 EN ISO 17249:2013 + AC:2014 -

Level 2

Du kunne også være interesseret i...