Safety Pro sikkerhedssko GTX black/silver

Ekstremt robust sikkerhedssko med enorm slidstyrke både i textilen og i tå næsen.

kr. 1.425,00

HAIX nyt frit

  • Haix Safety Pro er en førsteklasses sikkerhedssko, der er designet til at møde de højeste standarder for komfort, holdbarhed og sikkerhed på arbejdspladsen. Disse sko er specielt udviklet til at imødekomme behovene hos professionelle, der arbejder i krævende miljøer som byggeri, industri og redningsoperationer.

    Med en robust konstruktion og materialer af høj kvalitet tilbyder Haix Safety Pro en fremragende beskyttelse mod skarpe genstande, stød og ekstreme temperaturer. Skoene er udstyret med en skridsikker sål, der giver stabilitet og trækkraft på forskellige overflader, hvilket reducerer risikoen for skrid og faldulykker.

    Den ergonomiske design sikrer en behagelig pasform hele dagen lang, mens åndbare materialer hjælper med at regulere temperaturen og reducere sved. Derudover har Haix Safety Pro avancerede sikkerhedsfunktioner som tåbeskyttelse og perforationsbeskyttelse, der opfylder og overgår gældende standarder.

    Uanset om du arbejder inden for byggeri, logistik, eller andre krævende industrier, er Haix Safety Pro det ideelle valg for dem, der søger pålidelig beskyttelse, komfort og holdbarhed på arbejdspladsen.

    Str.: 37-47   Højde 8 cm   Vægt 1300 gram

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...