Safety 50 High GTX sort

Fuld fokus på indsatsen. Din Black Eagle Safety 50 high reducerer følelsen af varme.

 

Fra: kr. 1.620,00

Varenummer (SKU): 620010 Kategori:

Opdag den ultimative sikkerheds støvle til bl.a politi og vagt med vores topmoderne design.

Vores støvle er skabt til at imødekomme de krævende behov i enhver situation med metalfri sikkerhed og letvægtskonstruktion, der ikke går på kompromis med komforten.

Med luksuriøst blødt skind og avanceret teknologi som Sun Reflect, der effektivt afviser solens varme, er vores støvle designet til at holde dig kølig og behagelig hele dagen. Den slidstærke Pronose i TPU og GoreTex Extended foer sikrer, at dine fødder forbliver beskyttede mod elementerne, mens den innovative løbeteknologi i opbygningen giver optimal støtte og komfort.

Med det revolutionerende Wario vide system tilbyder vores støvle en individuel pasform, der sikrer maksimal komfort og støtte til enhver fodform. Den bløde indlægssål og ESD egenskaber øger komforten yderligere, mens Kevlar sømværn tilbyder ekstra beskyttelse mod skarpe genstande.

Vores støvle leveres i en unisex læst og et bredt størrelsessortiment fra 35 til 51, og med en højde på 20 cm og en vægt på kun 1640 gram er den den ideelle ledsager til enhver opgave. Oplev den perfekte kombination af sikkerhed, komfort og stil med vores innovative indsatsstøvle til politi og vagt.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...