Connexis Safety T AIR S1 grey/blue

Selv på varme dage giver din seje CONNEXIS Safety Air-sandal sikkerhed på din arbejdsplads.

kr. 1.425,00

Varenummer (SKU): 630009 Kategori:

Velkommen til Connexis sikkerhedssandalen – din ultimative følgesvend på arbejdspladsen, der forener komfort, stil og sikkerhed på en enestående måde.

Vores sikkerhedssandal er skabt med fokus på din komfort og sikkerhed hele dagen. Den er designet med en let og behagelig konstruktion, der gør den ideel til lange arbejdsdage. Takket være den luksuriøse mikrofiber og tekstil, omfavner den dine fødder på en behagelig måde, mens den slidstærke Pronose i TPU sikrer holdbarhed og beskyttelse.

Med vores Flex Snøringssystem tilpasses sandalen perfekt til din fod, og den elastiske Facial muskel stimulation sikrer en behagelig pasform hele dagen. Og hvad med optimal komfort? Vores sandal er udstyret med en indbygget fodmassagefunktion, der giver dig den nødvendige lindring og afslapning, selv når arbejdsdagen er lang.

For at sikre maksimal støtte og komfort har vi integreret vores eksklusive Wario vide indlægssål, der giver dig den nødvendige støtte til dine fødder hele dagen. Med ESD-egenskaberne kan du være sikker på at arbejde sikkert i elektronikmiljøer, mens Nano Carbon tåværnet beskytter dine tæer mod stød og slag.

Vores sandal er også designet med en anti-slip sål, der giver dig stabilitet og trækkraft på alle overflader. Og med dens stilfulde udseende og herre-læst passer den perfekt til enhver arbejdssituation.

Connexis sikkerhedssandalen er tilgængelig i størrelser fra 37 til 47 og har en højde på 8,0 cm. Med en vægt på kun 1140 gram vil du næsten glemme, at du har dem på.

Tag det næste skridt mod komfort, stil og sikkerhed på arbejdspladsen med Connexis sikkerhedssandalen. Din fødders bedste ven er lige her.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO S1 CI SRC

Mærke

Connexis Haix

Du kunne også være interesseret i...