Connexis Safety+ GTX grey yellow

Safety + teknologi der beviseligt giver dig mere energi, takket være en flad opbygning og god muskel stimulation med facia stroppen og god massage i hvert skridt.

kr. 1.580,00

Varenummer (SKU): 631007 Kategorier: , ,

Haix Connexis Safety+ – Den Ultimative Sikkerhedssko

Funktioner og Egenskaber:

 1. Maksimal Sikkerhed: Haix Connexis Safety+ er designet med fokus på optimal sikkerhed. Skoen opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og er certificeret i henhold til de seneste normer. Den beskytter dine fødder mod skarpe genstande, stød og kemikalier.
 2. Komfort i Topklasse: Med Haix Connexis Safety+ får du ikke kun sikkerhed, men også enestående komfort. Skoen har en ergonomisk designet indersål, der giver støtte og aflaster tryk på fødderne, selv under lange arbejdsdage.
 3. Åndbarhed: Ingen ønsker at have svedige fødder, især ikke i sikkerhedssko. Haix Connexis Safety+ er konstrueret med åndbare materialer, der sikrer optimal luftcirkulation og holder dine fødder tørre og komfortable.
 4. Holdbarhed: Holdbarheden af Haix Connexis Safety+ er uovertruffen. Den er lavet af høj kvalitet materialer, der er designet til at modstå selv de mest krævende arbejdsmiljøer. Skoen er bygget til at holde.
 5. Letvægtsdesign: På trods af dens robusthed er Haix Connexis Safety+ overraskende let. Dette gør det lettere for dig at bevæge dig frit og komfortabelt, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Anvendelsesområder:

 • Byggepladser
 • Fabrikker
 • Lagerhaller
 • Konstruktionssites
 • Transportsektor

Certificeringer:

 • EN ISO 20345:2011-certificeret
 • S3 sikkerhedsklasse
 • Antistatisk og oliebestandig sål

Størrelser: 39-47 på Herre Læst

Farver: Skoen er tilgængelig i flere farvevarianter, herunder sort, brun og grå.

Bestil din Haix Connexis Safety+ i dag og oplev den ultimative kombination af sikkerhed og komfort!

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Connexis Haix

Du kunne også være interesseret i...