Connexis Safety+GTX mid grey yellow

Safety + teknologi der beviseligt giver dig mere energi, takket være en flad opbygning og god muskel stimulation med facia stroppen og god massage i hvert skridt.

kr. 1.735,00

Varenummer (SKU): 631013 Kategori:
 • Haix Connexis Safety + Støvlet er en topkvalitets sikkerhedsstøvle, der er designet til at opfylde de højeste sikkerhedsstandarder samtidig med at levere komfort og holdbarhed. Denne støvle er ideel til professionelle, der arbejder i krævende miljøer, hvor sikkerhed er afgørende.

  Egenskaber:

  1. Composite Tåkappe: Haix Connexis Safety + er udstyret med en let og slidstærk composite tåkappe, der opfylder kravene til beskyttelse mod stød og tryk i henhold til europæiske sikkerhedsstandarder.
  2. Åndbart Materiale: Støvlen er konstrueret med åndbart materiale, der sikrer optimal luftcirkulation for at holde fødderne tørre og komfortable, selv under længere arbejdsdage.
  3. Vandafvisende: Connexis Safety + er behandlet med vandafvisende teknologi, hvilket gør den ideel til udendørs arbejde under forskellige vejrforhold.
  4. Slipresistent Ydersål: Den skridsikre ydersål giver stabilitet og forhindrer skrid, hvilket er vigtigt for at minimere risikoen for arbejdsulykker.
  5. Letvægt og Fleksibel: Trods dens robusthed er støvlen letvægtig og fleksibel, hvilket gør den behagelig at have på hele dagen.
  6. Flere Farvemuligheder: Haix Connexis Safety + fås i flere moderne farver, så du kan vælge den støvle, der passer til din personlige præference eller virksomhedens uniform.

  Anvendelsesområder:

  • Byggeri og anlæg
  • Industri og produktion
  • Logistik og transport
  • Sikkerheds- og redningsarbejde

  Størrelser: 9-47 på Herre læst.

  Certificeringer:

  • EN ISO 20345:2011-certificeret for beskyttelse af tæerne
  • SRC-certificeret for skridsikkerhed

  Vedligeholdelse: For at bevare støvlens ydeevne anbefales det at rengøre den regelmæssigt og anvende anbefalede plejemidler.

  Haix Connexis Safety + Støvlet er den ideelle løsning for professionelle, der kræver kompromisløs sikkerhed og komfort. Vælg Haix for pålidelig fodbeskyttelse, der holder trit med dine arbejdsbehov.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Connexis Haix

Du kunne også være interesseret i...