Trekker Pro 2,0 GTX sort

Altid beskyttet. Din Trekker Pro 2.0 leverer topydelse for din sikkerhed.

Fra: kr. 1.890,00

Varenummer (SKU): 602017 Kategori:

Introduktion til vores ultimative ankelstabile støvle til håndværk og industri:

Vores støvle er designet til at imødekomme de krævende behov i håndværks- og industrielle miljøer med en kombination af slidstærkt læder og avancerede teknologier.

Det kraftige slidstærke læder sikrer holdbarhed og beskyttelse mod slid og skader, mens Sun Reflect-teknologien reducerer solens varme, hvilket gør arbejdet mere behageligt under solrige forhold.

Med en slidstærk Pronose i TPU, Gore-Tex Performance og Climate-systemet garanterer vi optimal åndbarhed og vandtæthed, hvilket holder dine fødder tørre og komfortable i alle vejrforhold.

Vores støvle er designet med fokus på komfort og funktionalitet. Med det innovative Wario-vide system og selvlåsende hægter kan du nemt tilpasse pasformen efter dine behov, mens den stålforstærkede sål gør den ideel til brug med spikes og beskytter mod skarpe genstande.

Yderligere sikkerhed tilbydes med stål sømværn og tå næse, hvilket gør vores støvle ideel til krævende arbejdsmiljøer.

Vores støvle leveres i en unisex læst og fås i størrelser fra 36-51, og med en højde på 17,5 cm og en vægt på 2300 gram er den både robust og komfortabel til langvarig brug.

Oplev den ultimative kombination af holdbarhed, komfort og sikkerhed med vores ankelstabile støvle, perfekt til dit næste projekt eller industrielle behov.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...