Safety 54 mid GTX black/orange

Helte laver ikke kompromiser på jobbet – og det gør din Black Eagle Safety 54 mid heller ikke.

 

 

kr. 1.460,00

Varenummer (SKU): 610031 Kategori:

Skab med tillid og sikkerhed.

Vores Black Eagle Safety 54 mid leverer det bedste til arbejdsmiljøer, der kræver høj sikkerhed og komfort. Uanset om du arbejder inden for byggeri, industri eller andre krævende områder, giver disse sko dig den nødvendige beskyttelse og støtte.

Med en kombination af lækkert læder og slidstærk TPU-forstærkning på tåen sikrer vi, at dine fødder er godt beskyttet mod daglige udfordringer. GoreTex Extended foringen tilbyder både vandafvisende og åndbar komfort, så du kan arbejde komfortabelt året rundt.

Den avancerede løbeteknologi i konstruktionen giver optimal komfort, selv under de længste og hårdeste arbejdsdage. Samtidig sikrer den bløde indlægssål ekstra komfort og støtte til dine fødder.

Vi har også inkluderet ESD-egenskaber for elektrostatisk afladning, stålværn mod søm og komposit-tåværn for ekstra beskyttelse. Med den indbyggede Anti-Slip-funktion får du enestående greb på enhver overflade, hvilket reducerer risikoen for skader og uheld.

Designet til mænd i størrelser fra 37 til 47, med en højde på 14,5 cm og en vægt på 1530 gram, sikrer disse sko, at du kan arbejde sikkert og komfortabelt i enhver situation.

Vores Black Eagle Safety 54 mid giver dig ikke kun sikkerhed, men også den nødvendige komfort og holdbarhed til at klare ethvert arbejdsmiljø.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...