Safety Pro low GTX black/silver

Ekstremt robust, samtidig let som en fjer og åndbar – Din Black Eagle Safety Pro lav.

kr. 1.425,00

Varenummer (SKU): 610037 Kategori:

Haix Safety Pro er din ultimative løsning, når det drejer sig om sikkerhedssko i særklasse, der lever op til de strengeste krav til komfort, holdbarhed og sikkerhed på arbejdspladsen.

Disse sko er skræddersyet til fagfolk, der udfører arbejde i krævende miljøer som byggeri, industri og redningsoperationer. Med deres robuste konstruktion og brug af materialer af højeste kvalitet tilbyder Haix Safety Pro enestående beskyttelse mod skarpe genstande, stød og ekstreme temperaturer.

Det ergonomiske design sikrer en behagelig pasform hele dagen, uanset om du har en herre læst eller en anden fodform. Derudover hjælper de åndbare materialer med at regulere temperaturen og reducere sved, så du kan holde dig komfortabel og fokuseret på dit arbejde.

Med en skridsikker sål får du stabilitet og trækkraft på forskellige overflader, hvilket markant reducerer risikoen for skrid og faldulykker. Haix Safety Pro indeholder også avancerede sikkerhedsfunktioner såsom tå- og perforationsbeskyttelse, der opfylder og overstiger gældende standarder.

Uanset om du har brug for størrelse 37 eller 47, med en højde på 7,5 cm og en vægt på 1300 gram, er Haix Safety Pro det ideelle valg for dig, der søger pålidelig beskyttelse, komfort og holdbarhed på arbejdspladsen. Investér i dine fødders sikkerhed og trivsel med Haix Safety Pro.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...