Safety 50 mid GTX i sort

Du er på dine fødder hele dagen. Din Black Eagle Safety 50 mid giver dig komfort.

Fra: kr. 1.500,00

Varenummer (SKU): 620005 Kategori:

Oplev ultimativ sikkerhed kombineret med komfort i vores Metalfri sikkerhedssko med alt, der er designet til at levere enestående beskyttelse og letvægts komfort hele dagen.

Vores sko er fremstillet med luksuriøst blødt skind og er udstyret med avancerede funktioner såsom Sun Reflect, der effektivt afviser solens varme, samt en slidstærk Pronose i TPU for øget holdbarhed.

Med GoreTex Extended teknologi sikrer vi, at dine fødder forbliver tørre og komfortable i enhver situation, samtidig med at vores løbeteknologi i opbygningen giver dig optimal støtte og bevægelsesfrihed. Med vores Wario vide system opnår du den perfekte pasform og komfort, mens den bløde indlægssål sikrer en behagelig oplevelse hele dagen.

Vores sikkerhedssko er også udstyret med ESD egenskaber og Kevlar Sømværn for at beskytte dig mod elektriske stød og skarpe genstande. Med en unisex læst og størrelser fra 35-51 sikrer vi, at alle kan nyde fordelene ved vores sko. Med en højde på 20 cm og en vægt på kun 1490 gram er vores sko den perfekte kombination af sikkerhed og komfort. Oplev selv forskellen med vores Metalfri sikkerhedssko.

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...