Connexis Safety+ GTX LTR W brown

Kom i aktion! CONNEXIS Safety+ vil øge dine præstationsniveauer, samtidig med at den tilbyder mere sikkerhed og komfort.

kr. 1.580,00

Varenummer (SKU): 631018 Kategori:

Velkommen til vores topmoderne sikkerhedssko: Connexis!

Disse sko er ikke blot et skridt fremad, de er en hel standard inden for arbejdssikkerhed og komfort. Med en kombination af avancerede materialer og innovative funktioner er Connexis det ultimative valg til enhver, der kræver det bedste.

Vores sikkerhedssko er designet til at være lette og behagelige hele dagen lang. Det lækre åndbare velour skind giver din fod mulighed for at ånde, så du kan holde dig kølig selv på de varmeste dage. GoreTex Extended sikrer, at dine fødder forbliver tørre og komfortable under alle forhold, mens den slidstærke Pronose i TPU beskytter dine tæer mod stød og slag. Med hurtig Snøring og en dame læst passer Connexis perfekt til enhver fodform og størrelse fra 35-43. Vores sko leverer også optimal komfort med indbygget fodmassage og Elastic Facial Muscle Stimulation, der holder dine fødder og muskler afslappede hele dagen.

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Vores sko har Nano Carbon tå værn og metal fri sømværn for at beskytte dine fødder mod potentielle farer på arbejdspladsen. Anti-slip sålen sikrer et sikkert fodfæste på alle overflader, selv under våde forhold.

Uanset om du arbejder inden for industri, byggeri eller andre krævende miljøer, er Connexis det perfekte valg til dig, der ønsker den bedste beskyttelse kombineret med uovertruffen komfort. Prøv dem i dag, og oplev forskellen!

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR CI SRC S3

Mærke

Connexis Haix

Du kunne også være interesseret i...